Boksignering och känslor

Min kära syster Lollo beställde 10 ex av boken till hennes jobb. Jag åkte dit personligen för att lämna böckerna och signera dem. Det uppstår magi, när jag personligen träffar de människor som vill köpa och läsa boken.
Jag kom till fikarasten och berättade kort vad boken handlade om. Det blev knäpptyst. Jag får fortfarande en klump i halsen när jag ska berätta min historia, särskilt när Lollo sitter vid min sida och min systerson Rubén, som också jobbar där, sitter mittemot. Efteråt blev ytterligare 6 ex sålda! Tur att jag tog med mig några extra böcker. Allt är underbart och jag njuter av varje minut!

Jag fick precis ett sms av Rubén: ”Nu sitter jag och gråter på bussen hem… Älskar dig moster!”

Nu fäller jag också en tår. Jag är rörd. Det finns inget som värmer mer än att höra mina systersöner säga att de älskar mig. Den första känslan jag får är stolthet.
Jag var bara sju år när Rubén föddes och vi har alltid haft en speciell och nära relation, likaså till mina andra två systersöner, Oskar och Albin. I mars blir Rubén 21 år! Hjälp vad tiden går. Han har blivit man och är en av de finaste människor jag känner.

3 svar på ”Boksignering och känslor”

  1. Jag blir alldeles matt av glädje och stolthet!

    Det där fotot ska jag ladda ned och spara – det är första gången jag ser dig sitta och signera boken! (Dessutom väldigt proffsig bild. Den där kan ju användas i marknadsföringssyfte.)

    Rock on, Yazz!

    Kram och kör hårt,
    Bellis

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *