En av mina drömmar är fulländad och alla pusselbitar är på plats!

Stort tack till alla er som kom och firade min stora dag tillsammans med mig. Alla som var där vet hur känsloladdat det var och kan förstå hur svårt det är att beskriva med ord. Det starkaste ögonblicket, för mig, var när jag tackade Rune och Snefrid för att de räddade mitt liv. Kvällen innan kom de hem till mig, det var första gången jag träffade dem efter olyckan. De kom ända från Norge, bara för att fira släppet av min bok, och fick se vilket fantastiskt liv jag har tillsammans med Janne. Vi åt sedan middag på kvarterskrogen, det var en magisk kväll. Det är en ynnest att få ha blivit räddad av två så underbara människor, det var som om vi hade känt varandra hela livet! Efteråt hade Rune sagt samma sak till Snefrid.
I talet sa jag ”att äntligen få träffa Rune och Snefrid var den sista pusselbiten”. Det var svårt att stålsätta mig efter det, då jag bröt ihop i tårar, men efter några djupa andetag kunde jag med darrande röst fortsätta mitt tal. Min lilla mamma, som jag tackade för att ha tvingat mig välja livet när det var som mörkast och jag inte ville leva längre. Bellis, Janne, Claes och Dan blev också omnämnda.
Efter mitt tal presenterade jag den bedårande sångerskan Anna Louise, som sjöng tillsammans med gitarristen Rickard. Jag hade bett henne inleda med att sjunga en version av låten ”Dream on” av Aerosmith, som jag citerar i boken på dedikationssidan. Än en gång gick det inte att hålla tårarna tillbaka. Anna Louise sjöng med en sådan inlevelse att orden i låten aldrig tidigare hade fått en sådan kraftfull innebörd och betydelse.

Jag var fullkomligt uppslukad av Min Dröm, som nu var fulländad.

Dream with me!

De livfulla bilderna, som är tagna av festfotografen Mattz Birath, talar för sig själva.


Se fler bilder från releasepartyt på Facebook

3 svar på ”En av mina drömmar är fulländad och alla pusselbitar är på plats!”

 1. Fina Yasmin!
  Är ledsen över att jag inte kunde vara där och dela din kväll, men jag hoppas att du vet om att styrkan du besitter än i dag påverkar mig.
  Vi har ju aldrig varit ’nära vänner’ utan mest bekanta, men ditt levnadsöde har alltid funnits nära till hands.

  Har alltid varit stolt över att känna dig, långt innan jag ens visste om hur mycket av din inre kraft du skulle komma att behöva en dag, så stort grattis till dina framgångar och en ännu större mental kram till en av de finaste människorna på jorden.

  Jag har precis lagt en beställning på din bok!

 2. Tess,
  blev så berörd av ditt meddelande att jag var tvungen att återhämta mig lite innan jag svarade.
  Tack för allt du skriver, det värmer nåt enormt.
  Du har varit en inspiration och förebild själv med din positiva kraft.
  Jag kommer ihåg när jag gick i B1, och du var på besök hos oss. Jag såg upp till dig och hade en sådan respekt för att du var Ramonas dotter. Ramona ville att du skulle demonstrera för alla hur snygga hopp du kunde göra i första position och hur det skulle se ut 😉 och jag tänkte oj vad duktig hon är 😉
  Sedan möttes våra vägar igen, senare i livet, när jag hade hunnit ikapp åldersmässigt. Då kände jag att du var en glad, självständig och tuff tjej som jag skulle vilja lära känna bättre. Och en förebild.

  Nu blir jag lite rörd igen, minnen kommer tillbaka…
  vi får ta en fika och låta våra vägar mötas igen 😉

  Kram!

 3. Hej Yasmin,

  Tråkigt att jag missade dig på Rehab Station! Jag skymtade dig där i början av mars då jag var där i två dagar men hann tyvärr inte säga hej. Följer din hemsida och har hört mycket om dig via gemensamma bekanta. Ska alldeles snart börja läsa din bok och ser fram emot det.

  Ha det så gott,
  /Emelie

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *