Min resa

När katastrofen som ödelägger livet inträffar redan i 15-årsåldern vet man inte hur man ska gå vidare. Hösten 1999 skulle jag börja på dansgymnasium, men på sommaren hände det otänkbara – jag bröt nacken i en dykolycka och blev förlamad. Till en början blir det en fråga om att bara överleva. Sedan kommer det svåra. Att återta livet. Jag berättar om hur jag har burit mig åt för att omsätta mitt trauma i konstruktiva krafter som strävar framåt.

Boka en föreläsning via mejl till info@promotormedia.se eller via formuläret på deras hemsida här.

Jag älskar när jobbet bjuder på nya möjligheter. Förra tisdagen var det internationella flickdagen och utmärkta Tjejjouren i Sundsvall körde Girlpowerfestival hela dagen. Hurra sa jag och tog med mig medieeleverna på föreläsningar och Workshops. En av de som gjorde absolut mest avtryck under dagen var Yasmin Nilsson som föreläste om hur hennes liv förändrades när hon bröt nacken precis innan hon skulle börja på dansgymnasium. En fängslande historia som verkligen berörde. Köpte hennes bok direkt efter och sträckläste den sedan under onsdagen. Rekommenderas mycket varmt. Yasmin som sommarpratare 2017? Ja tack!” – Sofia Hård (deltagare)

Vi har precis fått tillbaka enkäterna från Girlpowerfestivalen och du har fått superfin respons från både lärare och elever som lyssnade på din föreläsning!” – Tjejjouren Skogsrå (arrangör)