Jag lever drömmen

Min bästa vän Julia fyller år idag, Grattis Julia!!! Hon är en av mina äldsta vänner. Vi träffades på Åsö grundskola 98. Jag hade bara gått där i ett halvår och Julia hade precis börjat i samma årskurs. Hennes lillebror Tomas, som egentligen är ett år yngre än oss men för smart för sitt eget bästa ;), började i min klass. Min och Tomas klass hade bildlektioner med Julias klass och där presenterade Tomas mig för sin syster Julia. Alla hade trott att de båda var tvillingar för de var så lika, mindre roligt för dem att höra. Min klass hade inte undgått att förstå min passion och intresse för dansen, och min klasslärare gav mig ofta dispans för olika hemuppgifter när dansträningen var som mest intensiv. Det visade sig att även Julia hade gått på Balettakademien och Tomas berättade för henne om mig. De hade dessutom bott i Spanien, en ytterligare komponent som jag och Julia delade. Även på bildlektionen såg vi ytterligare ett gemensamt intresse. Sen den dagen, på bildlektionen, har vi varit bästa vänner. Julia med sina 1,65 och jag på 1,83 blev kallade för ”stor och liten”.
Igår satt jag med henne och andra bästa vännen Hanna på Waynes Coffee på Hornsgatan för att planera inför release partyt. (De hade en hadikappingång! I like!) Allt bara flyter på i rätt riktning, mina önskningar och förhoppningar beviljas på löpande band. Med alla tankar som fullkomligt stormkokar i huvudet sov jag knappt en blund. Jag somnade strax efter fem på morgonen! Det är skönt att få skriva av sig.

Lördag, ska bara vara, reflektera och ta in allt som händer.
Nu kommer boken ut och än en gång kommer gamla minnen upp. Minnen av händelser och upplevelser som har gjort mig till den jag är idag. Mamma, min älskade mamma, fick ett signerat ex igår. Hon kom direkt efter lärarjobbet i Norsborg och vi satt i timmar och samtalade parallellt med att hon läste sporadiskt ur boken. Nervositeten över vad hon skulle tycka och tänka har lagt sig och nu kan även hon luta sig tillbaka. Som hon själv sa ”Yasmin, jag har redan upplevt allt det här tillsammans med dig, att återuppleva det på nytt genom din bok är något jag kan göra varje dag utan boken, om jag bara blundar”. Det gör ont, och jag har svårt att acceptera att även hon har fått lida.

Det som händer nu är att jag lever min dröm. I torsdags kom leveransen, tidigare än förväntat, och jag fick hålla boken i min hand. Hur kändes det?! Svaret är: overkligt.

Responsen jag har fått på facebook, både på min profilsida och boksidan, har varit över förväntan, i det här tidiga skedet av boksläppet. Jag vill passa på att tacka alla för ert stöd! Boken finns redan nu för försäljning på följande internetshoppar (recensera gärna boken på bokshopparna när ni har läst den!):

Instant Book – Bo0kstore

Bokus

Adlibris

Skolshoppen

Bokfynd

4 svar på ”Jag lever drömmen”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *