Jag möter min vän Sandra Signarsdotter i Soluret Pod


På måndag får ni möta min vän Sandra Signarsdotter. Sandra och jag möttes för tretton år sedan i ett klassrum på University of California i San Diego. Båda hade vi mycket med oss i bagaget där vi möttes i livet, med vår nyfunna vänskap kompletterade vi varandra och fann friheten. Den ene frigjorde sig från mental begränsning och den andre från fysisk begränsning. 

När Sandra var nio år gick hennes pappa bort i skelettcancer, vilket har kommit att prägla henne hela livet. I tjugoårsåldern fick hon en efterlämnad väska, tillägnad Sandra från sin pappa, det hon fann däri var långt ifrån vad hon hade hoppats på. Hennes sorg och psykiska ohälsa blev övermäktig och ledde till att hon diagnostiserades med en ätstörning. Idag arbetar Sandra som präst och är engagerad kyrkopolitiker. Hon brinner för att hjälpa barn och ungdomar som lider av psykisk ohälsa och har gjort det till sin hjärtefråga.

Passa på att prenumerera på Soluret redan nu i er podcast-app, så får ni upp avsnittet direkt i er mobil när det publiceras. Annars kan man alltid lyssna via hemsidan www.soluretpod.se

iTunes: https://itunes.apple.com/se/podcast/soluret-pod/id1257407433?mt=2
Acast: https://www.acast.com/soluretpod

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *