Odette – min förebild och inspiration

Nu har jag resfeber tillsammans med min personliga assistent Odette. Hon har inte ätit och sovit på en vecka nu. Jag och Janne var precis förbi henne med Budapestbakelser för att önska henne ett stort lycka till – imorgon, inatt, åker hon till Rwanda för att träffa sina barn och barnbarn för första gången på tio år!!!
Hon kommer egentligen från Uganda, men det är för riskabelt för henne att åka tillbaka dit, så hon åker istället till grannlandet Rwanda. Odettes livsöde och resa genom livet, om någons, skulle fylla flera böcker. Hoppas jag en dag får chansen att berätta och skriva om hennes livshistoria. Hennes livsglädje, trots allt det hemska hon har gått igenom, skulle inspirera många. Hon har lärt mig mycket om livet, om världen, och förtjänar bara det bästa av allt! Odette har varit med mig i sex år, hon har stöttat mig igenom svårigheter och gläds åt mina framgångar. Vi har skrattat och gråtit tillsammans och givit varandra styrka. Tillsammans är vi en oslagbar kraft!
Känns fantastiskt och ofattbart att hon äntligen kan få åka och krama om sina barn! Är det någon som vet vad ordet tålamod verkligen handlar om så är det Odette. Hon finns alltid närvarande, för allt och alla, för vänner och familj i Sverige, dygnet runt. Hennes vänner kan ringa Odette närsomhelst för att söka tröst och styrka, och hon ger obehindrat av sig själv. Alla andra går före henne själv. Trots den kamp, hon själv har gått igenom i sitt liv, är hon den mest positiva och glada människan jag känner.

Jag är tacksam och hedrad över att få ha dig i mitt liv!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *