Pressrelease den 27 maj i Spinalisköket

En lyckad pressrelease för Spinalishandboken. Trots Claes Hultlings sista-sekunden-planerande lyckas han alltid få ihop det på något sätt. Spinalisköket fylldes snabbt av personal från huset, pressfolk och Gothia förlagets representanter. Värmen steg hastigt med levande ljus. Det bjöds på champagne och snittar som höjde stämningen.

Claes H hade ringt Amelia Adamo dagen innan och frågat, eller snarare begärt att hon skulle medverka. Adamo intervjuade Claes Hultling och Richard Levi, författarna till Spinalishandboken, inför publiken som en inledande presentation av boken. Då berättade Adamo bland annat humoristiskt hur Claes H hade ringt och egentligen inte givit henne några andra alternativ annat än att komma på releasen. Samtidigt sa Claes H att han stod utanför hennes dörr och skulle komma upp för att ge henne boken och berätta mer.

Adamo hade hunnit göra sin hemläxa och gjorde ett bra jobb med en lättsam, intressant och rolig intervju som satte författarna på plats.

Eftermiddagen fortsatte med mingel och intressanta samtal om Spinalishandboken och om livet med ryggmärgsskada. Claes H hade bråttom med att signera böcker då han hade lovat att skjutsa hem Amelia Adamo som skulle till sitt hus i skärgården, mitt i Stockholms värsta rusningstrafik på en fredag.

Passar på att få boken signerad när kön har försvunnit.
Foto: Staffan West och Mathias Hackzell

Ett svar på ”Pressrelease den 27 maj i Spinalisköket”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *