Samtal med en olyckssyster

Onsdag den 17 oktober kommer jag att föreläsa tillsammans med Anna Sporrong på WorkingLife i Stockholm. Före detta samordnaren av WorkingLife, Erik Aschan, hade en känsla av att jag och Anna skulle komplettera varandra med våra olika erfarenheter och personligheter. Han ville att vi skulle hålla i ett seminarium tillsammans – Eriks intution var helt rätt!
Från första mötet med Anna kändes vår personkemi som en självklarhet – vi började samtala om det synliga och osynliga funktionshindret, om våra respektive resor i livet och om hur viktigt det är att vi delar med oss av våra olika perspektiv till allmänheten.Vi bestämde att samtalet skulle fortsätta inför åhörare på WorkingLife. Rubriken för vår föreläsning är:
”Vad gör du om livet störtdyker?”

Anna arbetar som specialist inom koordinering av (arbetslivsinriktad) rehabilitering och har lång erfarenhet med psykisk ohälsa. Hon är otroligt inspirerande i sitt sätt att omvandla problem till möjligheter. I sin vägledning ser hon solklart vad det är för hjärnspöken man måste överkomma för att uppnå sina mål. Efter våra samtal tillsammans har jag fått många nya insikter med hur jag kan uppnå mina mål i praktiken.
Problemet med psykisk ohälsa är att det som oftast är dolt medan en ryggmärgsskada är synlig. Läs mer om Anna Sporrong och hennes verksamhet ”Rehabpartner” här >>

Om du inte har anmält dig än så finns det biljetter kvar till WorkingLife – klicka här för mer info >>

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *