Föreläsare

MIN RESA

När katastrofen som ödelägger livet inträffar redan i 15-årsåldern vet man inte hur man ska gå vidare. Hösten 1999 skulle jag börja på dansgymnasium, men på sommaren hände det otänkbara – jag bröt nacken i en dykolycka och blev förlamad. Till en början blir det en fråga om att bara överleva. Sedan kommer det svåra. Att återta livet. Jag berättar om hur jag har burit mig åt för att omsätta mitt trauma i konstruktiva krafter som strävar framåt.

Om ni önskar en föreläsning med mig bokas det via min agent info@promotormedia.se eller via formuläret på deras hemsida här.

Reaktioner från åhörare:
”Tack för en fantastisk dag med ett underbart föredrag. Jag tror inte något öga var torrt. Mina tårar kom under flera tillfällen. Tårar på grund av det hemska men också tårar på grund av det härliga. Din syn på hur man går vidare är inspirerande för alla, oavsett man hamnat i din situation eller ej. Din berättelse talar till och berör oss alla. Tack Yasmin!” – Arrangör i Sundsvall
 
”TACK för en jättebra dag! Var verkligen fängslande att höra dig berätta om ditt liv och din resa till där du är idag…” – Arrangör i Kristianstad
 

Förra tisdagen var det internationella flickdagen och utmärkta Tjejjouren i Sundsvall körde Girlpowerfestival hela dagen. En av de som gjorde absolut mest avtryck under dagen var Yasmin Nilson som föreläste om hur hennes liv förändrades när hon bröt nacken precis innan hon skulle börja på dansgymnasium. En fängslande historia som verkligen berörde. Köpte hennes bok direkt efter och sträckläste den sedan under onsdagen. Rekommenderas mycket varmt. Yasmin som sommarpratare 2017? Ja tack!” – Sofia Hård (deltagare)

Vi har precis fått tillbaka enkäterna från Girlpowerfestivalen och du har fått superfin respons från både lärare och elever som lyssnade på din föreläsning!” – Tjejjouren Skogsrå (arrangör)

Se även: TVÅ LIVSHISTORIER MÖTS I EN GEMENSAM BERÄTTELSE