WorkingLife 2012

Den 17 oktober kommer jag tillsammans med rehabexperten Anna Sporrong att föreläsa om det synliga och osynliga funktionshindret på WorkingLife 2012. Därefter kommer jag också att finnas tillgänglig för boksignering.

Ur programmet: ”I ett samtal mellan Rehabexpert Anna Sporrong och Journalisten Yasmin Jungestedt får du en inblick i ”Det synliga och osynliga funktionshindret”. Det är en ärlig, rättfram och tydlig beskrivning av alla de utmaningar och motgångar Yasmins fysiska tillkortakommanden skapar. Samhällets oförståelse som bland annat yttrar sig i bristande tillgänglighet spiller hela tiden över till själen. Yasmin beskriver hur hon har burit sig åt för att omsätta en del av detta kaos i konstruktiva krafter som strävar framåt. Du har mycket att lära av det Yasmin och Anna har att berätta. Missa inte detta unika tillfälle att ta del av en historia om rehabilitering som fungerar.” Läs mer i programmet

”Du får: över 30 aktuella seminarier, intressanta debatter, mingel, musik och möten med andra som också är engagerade. Konferencier: John Chrispinsson. Bland höjdpunkterna: Margot Wallström om sitt uppdrag för FN, arbetsrätt i Kina, måste vi vara snygga för att få jobba? lär dig avslöja lögner, möt Nordens främste mobbningsexpert, hylla vinnarna av Stora skyddsombudspriset och Bästa arbetsmiljöprodukt.”

Tid: 13.00 – 13.45
Plats: Scen C4

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *